Sale!

Rahsia Top Seller Di Shopee Jual Produk Hot

Original price was: RM150.Current price is: RM50.

Adakah Anda Penjual Di Shopee, Tapi “SALE SENDU”? Nak Tambah Produk, Tapi.. Tak Tahu Nak Jual Apa?
Anda selalu lihat seller-seller di Shopee yang menjual beribu-ribu unit untuk SATU produk, anda pun nak jual juga, TAPI.. tak tahu dari mana nak dapatkan stok produk tu?

Category
SAFE & SECURE Payment
Jom Share!

Description

Hanya “copy paste” je apa yang otai seller dah berjaya lakukan.

Tentu anda perasan, sekiranya sesuatu kawasan mempunyai kedai dobi yang ramai pengunjung, tidak lama selepas itu, akan ada pula kedai kedua dan ketiga dibuka berhampiran. Begitu juga pam minyak, di mana ada Shell, disitu ada Petronas, dimana ada McDonalds, disitu ada KFC, dimana ada 7Elevan, disitu juga ada SpeedMart99.

Kenapa mereka tidak buka ditempat lain?

Jawapan mudahnya ialah tempat itu telah terbukti mempunyai ramai pengunjung, jadi mereka hanya perlu mengkaji kedai yang telah dibuka di kawasan tersebut. Ini dapat menjimatkan masa dan kos kajian pasaran.

Begitu juga di Shopee, jika kita dapati sesuatu produk itu telah terbukti laris, kita patut jual produk yang sama, tambahan pula kita tahu pembekal produk itu dan boleh mendapatkannya dengan mudah.

Masalahnya, ramai yang tidak tahu cara untuk kenal pasti produk yang laris di Shopee dan tidak tahu di mana boleh dapatkan pembekal produk tersebut?

Macam Mana Nak Cari Produk Hot & Suppliernya?

Sebenarnya, ada teknik, bagaimana anda boleh dapatkan sendiri senarai produk-produk “meletop” yang terkini di shopee! Anda boleh lakukkannya secara manual ataupun menggunakan satu “tools” special!

Anda juga boleh tahu di mana untuk dapatkan suplier bagi produk-produk tersebut dan bagaimana untuk mendapatkannya dengan mudah secara online!

Malah!.. Anda juga  boleh mempromosikan produk-produk tersebut dengan lebih berkesan agar dapat sales yang banyak sepertimana otai-otai shopee dapat!

Anda berminat nak tahu?

Semua perkara ini.. saya bongkarkan di dalam sebuah ebook yang berjudul “OTAI SELLER”!

 

 

Tunggu Apa lagi?

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Rahsia Top Seller Di Shopee Jual Produk Hot”

>> Video berkaitan

Utama
Hosting
Servis
HUB
Tutorial
Support
Daftar
Coach
Domain